imperium galactica stargazer

Posts: 14

Joined: 10 Feb 2013, 18:02

Post 10 Feb 2013, 18:54

imperium galactica stargazer

It doesn't work, when i click on the imperium galactica star gazer application it takes me to a black screen saying "connecting to server" and then moments later it said "preparing shaders", and it just stays that way for ages, i have to wait and nothing happens it still says "preparing shaders" please can u help as to how i can find a way around this as i don't have an option when i right click the application to "run as administrator"

i really want to see this new teaser of the engine as i love nexus: the jupiter incident and would really wonder if imperium series is continuing.
User avatar

Posts: 72

Joined: 22 Jan 2013, 16:37

Post 11 Feb 2013, 15:53

Re: imperium galactica stargazer

Hi there crucial_darkness,

Thanks for the bug report! We need a bit more information to find out where it's exactly bugging, I'll send you a pm with some more questions :)

Best,

eccy
Code of Conduct --- Forum rules --- Website

--- Conquering the universe one post at a time ---

Posts: 4

Joined: 15 Feb 2013, 19:19

Post 15 Feb 2013, 19:35

Re: imperium galactica stargazer

Hi,

Same problem here...

What do you need (dxdiag?)? where is the logs?

Regards,
User avatar

Posts: 72

Joined: 22 Jan 2013, 16:37

Post 15 Feb 2013, 20:34

Re: imperium galactica stargazer

cocotueur wrote:Hi,

Same problem here...

What do you need (dxdiag?)? where is the logs?

Regards,


Hi,

yes the dxdiag would be perfect! I'll send you a pm with more details :)
Code of Conduct --- Forum rules --- Website

--- Conquering the universe one post at a time ---

Posts: 4

Joined: 15 Feb 2013, 19:19

Post 15 Feb 2013, 21:20

Re: imperium galactica stargazer

dxdiag send.

I still have the probleme and i think i have the last build : 1.0.0.16

Ask me if you need more :)

Edit : Ok mail come back :
550 No Such User Here

:(

Posts: 4

Joined: 15 Feb 2013, 19:19

Post 15 Feb 2013, 21:28

Re: imperium galactica stargazer

cocotueur wrote:dxdiag send.

I still have the probleme and i think i have the last build : 1.0.0.16

Ask me if you need more :)

Edit : Ok mail come back :
550 No Such User Here

:(


Ok send again via PM
sorry for double post (i can't edit twice...)
User avatar

Posts: 72

Joined: 22 Jan 2013, 16:37

Post 15 Feb 2013, 21:31

Re: imperium galactica stargazer

cocotueur wrote:dxdiag send.

I still have the probleme and i think i have the last build : 1.0.0.16

Ask me if you need more :)

Edit : Ok mail come back :
550 No Such User Here

:(


Thank you! I just sent you another PM ;)
Code of Conduct --- Forum rules --- Website

--- Conquering the universe one post at a time ---

Posts: 3

Joined: 15 Feb 2013, 21:48

Post 15 Feb 2013, 22:49

Re: imperium galactica stargazer

Yes same here.

Posts: 4

Joined: 15 Feb 2013, 19:19

Post 16 Feb 2013, 11:51

Re: imperium galactica stargazer

Hi,

For information : the game run this morning ! ! !
I do nothing, so i don't know why it's work.
Maybe update of windows or other program..

Ok So an another bug, i have no cursor :S

Posts: 2

Joined: 17 Feb 2013, 18:00

Location: France

Post 17 Feb 2013, 18:23

Re: imperium galactica stargazer

Hello devs, I can't send you my dxdiag, txt is not allowed
how I can send it tou you ? skype or somethings like that ?

Cya
Next

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron